0

Uz prijatelje je hrana ukusnija

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
Monday 02. Dec 2024

--newsletter--

GLAVNA JELA

  1. Perkelt sa testeninom
  2. Špikovana plećka - đuveč
  3. Čorbast pasulj sa mesom 
  4. Punjena paprika - pire krompir 
  5. Svinjsko meso iz salamure - đuveč riža
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok
  8. Veganski obrok
  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA od 800 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji (punjena belim sirom) + prilog + salata


OBROK SALATE - 900 rsd

  1. Cezar obrok salata
  2. Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
  3. Tuna obrok salata
  4. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--



SUPE I ČORBE - 350 rsd


  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba 

SALATE

  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata
  4. Zelena salata



DESERT

  1. Palačinka krem / džem   400 rsd
  2. Palačinka sa orasima      450 rsd
  3. Pita sa jabukama.            300 rsd
  4. Pita sa višnjama.              300 rsd


--newsletter--

Uz prijatelje je hrana ukusnija

Uz prijatelje je sve mnogo lakše I jednostavnije. Bez obzira da li su u pitanju poslovni, ljubavni ili kakvi drugi problemi, iskren savet I podrška su od neprocenjive važnosti. U ovom brzom životu koji nas ponekad pritiska I guši, kada su, uz mobilne telefone, svi u svakom trenutku dostupni, dešava se baš suprotno. Prijateljstva se gube, ljudi se zaboravljaju I sve češće smo usamljeni.


Grupa od tri prava drugara, tri musketara ili tri praseta, kome se kako dopada, odavno je odlučila da se tome strogo suprotstavi. Petak je samo njihov dan, bez obzira šta se dešavalo pre ili posle, bez obzira da li su I u sredu ili četvrtak bili zajedno, I u kafani. Petak je dan koji se ne propušta, kome se svi raduju I u kome su hrana I smeh rešenje za sve. BNB dostava pruža sve ono što ova tri prijatelja žele petkom na pauzi.


Mornar sam Popaj JA


Ovaj petak je ipak poseban. Dolazi nam četvrti musketar, poznatiji pod nadimkom “Popaj”. On je promenio firmu ali povremeno svrati da pozdravi svoje bivše kolege, a večite prijatelje. A zna i da će lepo da se ruča.


Rale: “Popaj, danas je MENI za klopu prilagodjen zbog tvog dolaska. Mislimo na sve.”

Lenka: “BNB ketering kao da je znao da nam neki mornar dolazi.”

Popaj: “Uh, ovo mi najviše nedostaje, zajednički ručak kao predah od posla. Ja svako jutro svratim u pekaru, biram šta ću, odaberem burek naravno, I to mi je za posao. Ovakvih rutuala u mojoj novoj firmi nema. Jednostavno su ljudi drugačiji, nema želje za druženjem. I baš mi nedostaje BNB.”

Toni: “Što se nas tiče, svaki petak koji budeš slobodan, svrati. Mi smo na istom mestu uvek.”

Lenka: “Toni, zvoni ti telefon. Sigurno nam je stigao ručak.”

Toni: “Jeste, vraćam se za koji minut.”


MENI za mornara


Svi smo odrastali uz crtani film o mornaru “Popaju”. Pojedinim roditeljima ovaj crtani je bio jedini način da svoju decu nateraju da jedu spanać. A svi znamo koliko je zdrav i koliko ima gvoždja u sebi. U čast ovog našeg Popaja, za ovaj petak odlučii smo se za:

Uz prijatelje je hrana ukusnija

1. pileći minestrone,

2. spanać i puter šniclu,

3. mešanu salatu i

4. neprevazidjene princes krofne

Uz prijatelje je hrana ukusnija

Lenka: “Popaj, nikad te nisam pitala odakle ti nadimak?”

Popaj: “Bio sam mornar u vojsci. Nije da se hvalim, ali bio sam jedan od najjačih, i ubrzo sam dobio nadimak. S obzirom da je drug bio sa mnom, za nadimak su svi saznali I on mi je ostao i posle vojske. Samo mi od snage ništa nije ostalo.”

Lenka: “Baš sam htela da kažem da sad I ne deluješ kao jedan od najjačih. Zato bi češće trebalo da jedeš spanać. Da se vratiš u formu.”

Rale: “Lenče, trebalo bi samo spanać I zeleniš da jede. Vidiš da je pustio stomak. Fit meni je za njega trebalo da bude. A to važi I za mene I Tonija. Samo se ti ne daš. Uzalud te mi ovde hranimo.”

Lenka: “Naravano da je uzalud kad ja I dalje petkom ne večeravam. Od mene je ovo dosta.”



Pročitajte još:

22.08.2017

Nova godina je radost

Nova godina je radostIdeja o proslavi Nove godine se neverovatnom brzinom proširila po kolektivu, i apsolutno svi su bili oduševljeni. Praznično raspoloženje se uvuklo u svaki kutak naše male firme. Č... Detaljnije

22.08.2017

Važno je sebi znati ugoditi

Važno je sebi znati ugoditiPetak je dan za sve one koji vole uveče da uživaju uz dobru muziku, veselo društvo, ukusnu hranu i piće. Danas se smatra da je ovo dan za mlade, za život i uživanje, za noćn... Detaljnije

22.08.2017

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivu

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivuDobar kolektiv u kome vlada poverenje, saosećajnost, zajednička želja za uspehom i pozitivnim rezultatima je ono čemu bi trebalo da teži svaka firma... Detaljnije

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.