0

Neke promene su dobre

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
Friday 11. Oct 2024

--newsletter--

GLAVNA JELA

  1. Boranija sa svinjskim mesom 
  2. Bosanski lonac
  3. Čorbast pasulj sa mesom 
  4. Leskovačka mućkalica - pire krompir 
  5. Dinstani svinjski but - đuveč
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok
  8. Veganski obrok
  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA od 800 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji (punjena belim sirom) + prilog + salata


OBROK SALATE - 900 rsd

  1. Cezar obrok salata
  2. Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
  3. Tuna obrok salata
  4. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--



SUPE I ČORBE - 350 rsd


  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba

SALATE

  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata
  4. Zelena salata



DESERT

  1. Palačinka krem / džem   400 rsd
  2. Palačinka sa orasima      450 rsd
  3. Pita sa jabukama.            300 rsd
  4. Pita sa višnjama.              300 rsd


--newsletter--

Neke promene su dobre

Bez obzira koliko vodili računa o zdravom zivotu, zdravim navikama, trenirali, svaki organizam traži odušak, opuštanje i promenu. I svako od nas voli da se počasti ukusnim kolačem, čokoladicom, časom vina ili piva i da zaboravi na obaveze. Treba ponekad pružiti sebi dan odmora i razonode. Dan kada nećete obraćati pažnju na to jeste li se svima javili, jeste li sve završili, da li ste uneli previše kalorija... Dan koji ćete posveti prvenstveno sebi i svojoj porodici, kada ćete samo šetati, ili gledati filmove ili uživati u nečemu što volite.


U našoj maloj firmi prethodna nedelja bila je pretrpana obavezama, rokovi za sve zadatke bili su kratki, i baš svi su jedva dočekali petak i vreme za odmor. Rale, Toni i Lenka bili su zajedno zaduženi za jedan veliki projekat i napokon mu se nazirao kraj. Srećom, petak je pravi dan za njih troje. To je njihov dan za punjenje baterija i „velike“ ideje koje samo njima mogu da padnu na pamet.


A kada se častimo - roštilj

Neke promene su dobre

Lenka: „Pala sam s nogu ove nedelje. Noćas sam sanjala da smo promašili jedan parametar i jutros sam se probudila vesela samo zato što to nije istina. I što ne moramo sve ispočetka. Koliko mi malo treba da budem srećna.“

Rale: „To je zato što još nemaš mnogo iskustva, ja sam se isto umorio ovih dana, ali spavam kao beba. Kad zaključam svoju kancelariju, ja se prosto isključim i prekopčam na podešavanje zvano „Opušteno“.

Toni: „Vala i ja tako. Čim dodjem kući i vidim ono moje malo čudo kako širi ruke i viče: „Taaticeee“, ja sam preporodjen.“

Lenka: „U prevodu, fali mi momak da mi skrene misli. Hm. To sam mogla i sama da zaključim.“

Rale: „Nego, ja sam za to da se, pošto danas završavamo, počastimo nekim lepim roštiljem. Danas odbijam da jedem kuvano. Treba mi nešto kalorično i sočno. Moja nepca su se probudila i žele samo meso, a i stomak.“

Toni: „Slažem se. BNB takodje ima ponudu za nešto sa roštilja. Sad ću da vam pročitam meni.“


Malo drugačiji MENI


Rale: „Ja ću tu jermensku pljeskavicu sa sirom u lepinji i salatu. Zvuči gurmanski.“

Toni: „I ja ću vala to isto. Al ja ću i nešto slatko. Imaju tufahije.“

Rale: „Slatko sam prevideo, tufahije su skoro zaboravljena stvar. Obožavao sam ih kao dete.“

Toni: „I ja sam. Niko mi ih godinama nije ni pomenuo. Moram da vidim sa dragom da nam tufahije uvrsti u jelovnik i kod kuće.“

Lenka: „Ja ću pohovano pileće belo meso u lepinji i kupus. Može i ta poslastica.“

Rale: „Jesi li sigurna za poslasticu? Mislim da ti pojma nemaš šta je to, priznaj?“

Lenka: „Stvarno nemam pojma. Bilo me sramota da opet nešto ne znam. I kako si ti to uopšte zaključio?“

Rale: „Zato što znam da ne voliš jabuke pametnice.“ Toni se priključio gromoglasnom smehu koji je Rale izazazvao.

Lenka: „Piši tu, pita s višnjama za mene. Ne može čovek pošteno ni da sakrije svoje neznanje. Ih.“




Pročitajte još:

22.08.2017

Kako izabrati ketering za svadbe?

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u res... Detaljnije

22.08.2017

Važno je sebi znati ugoditi

Važno je sebi znati ugoditiPetak je dan za sve one koji vole uveče da uživaju uz dobru muziku, veselo društvo, ukusnu hranu i piće. Danas se smatra da je ovo dan za mlade, za život i uživanje, za noćn... Detaljnije

23.08.2017

Fit meni još nismo probali

Toni: „Heeeej Lenče, šta ti se klopa danas?“, upada Toni u kancelariju, sav razdragan.Lenka: „Ništa, danas sam na vodi i panadolu. Glava mi je kao autobus, al pun putni... Detaljnije

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.