063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)
DANAS NA MENIJU
Wednesday 26. Mar 2025
--newsletter--
GLAVNA JELA
- Sladak kupus sa mesom
- Čorbast pasulj sa mesom
- Leskovačka mućkalica - pire krompir
- Musaka od krompira
- Dinstana plećka - pekarski krompir
- Posni obrok
- Vegetarijanski obrok
- Veganski obrok
- Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)
STALNA PONUDA od 800 rsd
- Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
- Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
- Vešalica u lepinji + prilog + salata
- Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
- Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
- Jermenska pljeskavica u lepinji (punjena belim sirom) + prilog + salata
OBROK SALATE - 900 rsd
- Cezar obrok salata
- Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
- Tuna obrok salata
- Vegetarijanska obrok salata
--desnakolona--
SUPE I ČORBE - 350 rsd
- Teleća čorba
- Paradajz čorba
SALATE
- Kupus salata
- Vitaminska salata
- Mešana salata
- Zelena salata
DESERT
- Palačinka krem / džem 400 rsd
- Palačinka sa orasima 450 rsd
- Pita sa jabukama. 300 rsd
- Pita sa višnjama. 300 rsd
--newsletter--
Toni: „Heeeej Lenče, šta ti se klopa danas?“, upada Toni u kancelariju, sav razdragan.
Lenka: „Ništa, danas sam na vodi i panadolu. Glava mi je kao autobus, al pun putnika. Radim koliko moram, i brojim minute do polaska kući.“
Toni: „Opa, od kada se to izlazi četvrtkom?“
Lenka: „Od kada drugarica dobija posao za stalno u četvrtak, i vodi na večeru da časti. I večera se završi doručkom. I rakijicom za dobro jutro, jer „klin se klinom izbija“. I evo stvarno, izbija alkohol iz mene celo jutro. Samo se nadam da šef Lepi Dzo neće navraćati danas.“
Toni: „Ništa ne brini, zovemo ga onda Rale i ja na klopu, okupiraćemo ga malo, ima da mu prodje vreme za čas, neće stići da te obidje.“
Lenka: „Divni ste, ja ću da životarim ovde danas, sama.“
Toni: „Sigurna si da nećeš ništa. Ni tvoju pitu?“
Lenka: „Ni pitu.“
Toni: „Au, tebi je stvarno loše.“
Šefa je ipak lako ubediti
Toni: „Rale, zovi nam Lepog Dzoa, i pitaj šta će da ruča. Kaži mu da je vreme da poradi na razvijanju morala, a da će to najbolje postići ručkom sa svojim vrednim kolegama.“
Rale: „Toni šta ti je, znaš da on baš ne podržava naša druženja petkom? A i na stalnoj dijeti je.“
Toni: „Budi ubedljiv. Lenka nas je zamolila da ga držimo podalje od nje. Teško joj pada ova mladost, obavezan noćni život i traženje momka po kafanama. Al za to ćemo je sledeći petak zadirkivati, danas slabije kapira. A što se dijete tiče, postoji i Fit menu u BNB.“
Rastko: „Hej Lepi Dzo, potreban nam je treći član za klopu danas. Ne ide baš da jedemo Toni i ja sami. Svašta će ljudi da pomisle. Misliće da smo se priključili ovim modernim trendovima. Može li? Poručićemo ti fit menu, zbog te tvoje dijete.“
Lepi Dzo: „Da znaš da bih mogao. Počeo sam da treniram pre posla i sad hoću da crknem od gladi. Šta vi poručujete?“
Rastko: „Pa mi ćemo po:
- teleću čorbu,
- suvu butkicu u kiselom kupusu,
- i po palačinku. S eurokremom najverovatnije.''
Lepi Dzo: „Ajooj, butkica u kiselom kupusu. A ja neke travke da jedem i da vas gledam. Ne mogu ja to. I ja ću isto. E, al bez palačinke. Bar to da smanjim.“
Rastko: „Važi šefe, zovemo vas kad stigne.“, zatvara vrata i izlazi.
Lepi Dzo: „Heeeej, Rale, računaj me ti ipak i za palačinku. Ne mogu ni to da gledam, a da ne jedem.“
Lepi Dzo kao ujka Fester
Ručak je i ovaj petak protekao u našoj maloj firmi uz rad ali i salve smeha, malo zadirkivanja, veselog druženja i boljeg medjusobnog upoznavanja. I posle niko ne može da kaže da naš šef Lepi Dzo nije druželjubiv. I drugačije nikad ne bi saznao da nam svima liči na ujka Festra iz porodice Adams. I da nam je svima kontakt slika kada nas poziva baš Festerova slika. U nekom drugom slučaju bi se možda i naljutio. Punih stomaka ljudi bolje prihvataju šalu, manje su nervozni i što bi Lepi Dzo rekao: „Sad možete još bolje da radite.“ Eh, da, i nije obilazio Lenku. Sve ide baš kako je i planirano.
Pročitajte još:
Nova godina je radost
Nova godina je radostIdeja o proslavi Nove godine se neverovatnom brzinom proširila po kolektivu, i apsolutno svi su bili oduševljeni. Praznično raspoloženje se uvuklo u svaki kutak naše male firme. Č... Detaljnije
Zašto petkom ne večeravam?
Petak je napokon!Obožavam petak! Dolazi vikend, sutra spavam koliko želim, i ne razmišljam o ručku za danas. Tradicionalno sa kolegama naručujem gotova jela iz BNB keteringa. Čorbica, glavno jelo, sal... Detaljnije
Važno je sebi znati ugoditi
Važno je sebi znati ugoditiPetak je dan za sve one koji vole uveče da uživaju uz dobru muziku, veselo društvo, ukusnu hranu i piće. Danas se smatra da je ovo dan za mlade, za život i uživanje, za noćn... Detaljnije