Neke promene su dobre

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
utorak 21. Sep 2021

--newsletter--

GLAVNA JELA
  1. Čorbast pasulj sa mesom
  2. Ribić na kajmaku - pire krompir
  3. Svinjski gulaš - pire krompir
  4. Prebranac - domaća dimljena kobasica
  5. Pileći file parizijen - pire krompir
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok
  8. Veganski obrok
  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA - 400 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE - 400 rsd

  1. Rukola + cherry obrok salata
  2. Grčka obrok salata
  3. Capreze obrok salata
  4. Tuna obrok salata
  5. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--


SUPE I ČORBE - 180 rsd

  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba

SALATE
  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata



DESERT
  1. Palačinke  krem / džem   150 rsd
  2. Palačinke sa orasima      175 rsd
  3. Pita sa jabukama.            125 rsd
  4. Pita sa višnjama.              125 rsd


--newsletter--

Neke promene su dobre

Bez obzira koliko vodili računa o zdravom zivotu, zdravim navikama, trenirali, svaki organizam traži odušak, opuštanje i promenu. I svako od nas voli da se počasti ukusnim kolačem, čokoladicom, časom vina ili piva i da zaboravi na obaveze. Treba ponekad pružiti sebi dan odmora i razonode. Dan kada nećete obraćati pažnju na to jeste li se svima javili, jeste li sve završili, da li ste uneli previše kalorija... Dan koji ćete posveti prvenstveno sebi i svojoj porodici, kada ćete samo šetati, ili gledati filmove ili uživati u nečemu što volite.


U našoj maloj firmi prethodna nedelja bila je pretrpana obavezama, rokovi za sve zadatke bili su kratki, i baš svi su jedva dočekali petak i vreme za odmor. Rale, Toni i Lenka bili su zajedno zaduženi za jedan veliki projekat i napokon mu se nazirao kraj. Srećom, petak je pravi dan za njih troje. To je njihov dan za punjenje baterija i „velike“ ideje koje samo njima mogu da padnu na pamet.


A kada se častimo - roštilj

Neke promene su dobre

Lenka: „Pala sam s nogu ove nedelje. Noćas sam sanjala da smo promašili jedan parametar i jutros sam se probudila vesela samo zato što to nije istina. I što ne moramo sve ispočetka. Koliko mi malo treba da budem srećna.“

Rale: „To je zato što još nemaš mnogo iskustva, ja sam se isto umorio ovih dana, ali spavam kao beba. Kad zaključam svoju kancelariju, ja se prosto isključim i prekopčam na podešavanje zvano „Opušteno“.

Toni: „Vala i ja tako. Čim dodjem kući i vidim ono moje malo čudo kako širi ruke i viče: „Taaticeee“, ja sam preporodjen.“

Lenka: „U prevodu, fali mi momak da mi skrene misli. Hm. To sam mogla i sama da zaključim.“

Rale: „Nego, ja sam za to da se, pošto danas završavamo, počastimo nekim lepim roštiljem. Danas odbijam da jedem kuvano. Treba mi nešto kalorično i sočno. Moja nepca su se probudila i žele samo meso, a i stomak.“

Toni: „Slažem se. BNB takodje ima ponudu za nešto sa roštilja. Sad ću da vam pročitam meni.“


Malo drugačiji MENI


Rale: „Ja ću tu jermensku pljeskavicu sa sirom u lepinji i salatu. Zvuči gurmanski.“

Toni: „I ja ću vala to isto. Al ja ću i nešto slatko. Imaju tufahije.“

Rale: „Slatko sam prevideo, tufahije su skoro zaboravljena stvar. Obožavao sam ih kao dete.“

Toni: „I ja sam. Niko mi ih godinama nije ni pomenuo. Moram da vidim sa dragom da nam tufahije uvrsti u jelovnik i kod kuće.“

Lenka: „Ja ću pohovano pileće belo meso u lepinji i kupus. Može i ta poslastica.“

Rale: „Jesi li sigurna za poslasticu? Mislim da ti pojma nemaš šta je to, priznaj?“

Lenka: „Stvarno nemam pojma. Bilo me sramota da opet nešto ne znam. I kako si ti to uopšte zaključio?“

Rale: „Zato što znam da ne voliš jabuke pametnice.“ Toni se priključio gromoglasnom smehu koji je Rale izazazvao.

Lenka: „Piši tu, pita s višnjama za mene. Ne može čovek pošteno ni da sakrije svoje neznanje. Ih.“




Pročitajte još:

22.08.2017

Kako izabrati ketering za svadbe?

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u res... Detaljnije

22.08.2017

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivu

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivuDobar kolektiv u kome vlada poverenje, saosećajnost, zajednička želja za uspehom i pozitivnim rezultatima je ono čemu bi trebalo da teži svaka firma... Detaljnije

22.08.2017

Zima puna praznika uz BNB ketering

Zima puna praznika uz BNB keteringDeo praznika je prošao. Deo praznika nas tek očekuje. Ova naša Nova godina, pa još nekoliko slava, i onda nam brzo stiže proleće. Zima je uvek po... Detaljnije