Uz prijatelje je hrana ukusnija

011/322 6029
063/388 474

DANAS NA MENIJU
nedelja 26. May 2019

--newsletter--

GLAVNA JELA


  1. Špikovana svinjska plećka u pikant sosu
  2. Pečeni file soma - pire od spanaća
  3. Čorbast pasulj sa mesom 
  4. Tripice Triestino 
  5. Grilovani pileći file - mladi krompir 
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok

  8. Veganski obrok

  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA - 400 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE - 400 rsd

  1. Rukola + charry obrok salata
  2. Cezar obrok salata
  3. Grčka obrok salata
  4. Capreze obrok salata
  5. Tuna obrok salata
  6. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--


SUPE I ČORBE - 180 rsd

  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba



SALATE
  1. Cvekla salata
  2. Zelena salata
  3. Kupus salata
  4. Vitaminska salata
  5. Mešana salata



DESERT
  1. Palačinke (razne)             100 rsd
  2. Palačinke "Nutella"          140 rsd
  3. Pita sa jabukama.            100rsd
  4. Pita sa višnjama.              120 rsd


--newsletter--

Uz prijatelje je hrana ukusnija

Uz prijatelje je sve mnogo lakše I jednostavnije. Bez obzira da li su u pitanju poslovni, ljubavni ili kakvi drugi problemi, iskren savet I podrška su od neprocenjive važnosti. U ovom brzom životu koji nas ponekad pritiska I guši, kada su, uz mobilne telefone, svi u svakom trenutku dostupni, dešava se baš suprotno. Prijateljstva se gube, ljudi se zaboravljaju I sve češće smo usamljeni.


Grupa od tri prava drugara, tri musketara ili tri praseta, kome se kako dopada, odavno je odlučila da se tome strogo suprotstavi. Petak je samo njihov dan, bez obzira šta se dešavalo pre ili posle, bez obzira da li su I u sredu ili četvrtak bili zajedno, I u kafani. Petak je dan koji se ne propušta, kome se svi raduju I u kome su hrana I smeh rešenje za sve. BNB dostava pruža sve ono što ova tri prijatelja žele petkom na pauzi.


Mornar sam Popaj JA


Ovaj petak je ipak poseban. Dolazi nam četvrti musketar, poznatiji pod nadimkom “Popaj”. On je promenio firmu ali povremeno svrati da pozdravi svoje bivše kolege, a večite prijatelje. A zna i da će lepo da se ruča.


Rale: “Popaj, danas je MENI za klopu prilagodjen zbog tvog dolaska. Mislimo na sve.”

Lenka: “BNB ketering kao da je znao da nam neki mornar dolazi.”

Popaj: “Uh, ovo mi najviše nedostaje, zajednički ručak kao predah od posla. Ja svako jutro svratim u pekaru, biram šta ću, odaberem burek naravno, I to mi je za posao. Ovakvih rutuala u mojoj novoj firmi nema. Jednostavno su ljudi drugačiji, nema želje za druženjem. I baš mi nedostaje BNB.”

Toni: “Što se nas tiče, svaki petak koji budeš slobodan, svrati. Mi smo na istom mestu uvek.”

Lenka: “Toni, zvoni ti telefon. Sigurno nam je stigao ručak.”

Toni: “Jeste, vraćam se za koji minut.”


MENI za mornara


Svi smo odrastali uz crtani film o mornaru “Popaju”. Pojedinim roditeljima ovaj crtani je bio jedini način da svoju decu nateraju da jedu spanać. A svi znamo koliko je zdrav i koliko ima gvoždja u sebi. U čast ovog našeg Popaja, za ovaj petak odlučii smo se za:

Uz prijatelje je hrana ukusnija

1. pileći minestrone,

2. spanać i puter šniclu,

3. mešanu salatu i

4. neprevazidjene princes krofne

Uz prijatelje je hrana ukusnija

Lenka: “Popaj, nikad te nisam pitala odakle ti nadimak?”

Popaj: “Bio sam mornar u vojsci. Nije da se hvalim, ali bio sam jedan od najjačih, i ubrzo sam dobio nadimak. S obzirom da je drug bio sa mnom, za nadimak su svi saznali I on mi je ostao i posle vojske. Samo mi od snage ništa nije ostalo.”

Lenka: “Baš sam htela da kažem da sad I ne deluješ kao jedan od najjačih. Zato bi češće trebalo da jedeš spanać. Da se vratiš u formu.”

Rale: “Lenče, trebalo bi samo spanać I zeleniš da jede. Vidiš da je pustio stomak. Fit meni je za njega trebalo da bude. A to važi I za mene I Tonija. Samo se ti ne daš. Uzalud te mi ovde hranimo.”

Lenka: “Naravano da je uzalud kad ja I dalje petkom ne večeravam. Od mene je ovo dosta.”



Pročitajte još:

22.08.2017

Važno je sebi znati ugoditi

Važno je sebi znati ugoditiPetak je dan za sve one koji vole uveče da uživaju uz dobru muziku, veselo društvo, ukusnu hranu i piće. Danas se smatra da je ovo dan za mlade, za život i uživanje, ... Detaljnije

22.08.2017

Kako izabrati ketering za svadbe?

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u res... Detaljnije

23.08.2017

Petak je dan za druženje

Za sve one koji ne rade vikendom, petak je svakako najbolji dan u nedelji. Imate utisak da ima vremena za sve, dva čitava dana odmora su pred vama, završite sa poslom i puni elana možete da pla... Detaljnije