0

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
petak 19. Apr 2024

--newsletter--

GLAVNA JELA 

  1. Sladak kupus sa mesom
  2. Špikovana plećka - đuveč
  3. Čorbast pasulj 
  4. Juneći gulaš
  5. Posni prebranac
  6. Posni obrok
  7. Vegetarijanski obrok
  8. Veganski obrok
  9. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA od 700 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji (punjena belim sirom) + prilog + salata


OBROK SALATE - 800 rsd

  1. Cezar obrok salata
  2. Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
  3. Tuna obrok salata
  4. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--



SUPE I ČORBE - 300 RSD

  1. Teleća čorba
  2. Pileća supa

SALATE
  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata
  4. Zelena salata



DESERT
  1. Palačinka krem / džem   400 rsd
  2. Palačinka sa orasima      450 rsd
  3. Pita sa jabukama.            250 rsd
  4. Pita sa višnjama.              250 rsd


--newsletter--

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Beograd je živ i brz grad, u kome svi uglavnom žure a ništa ne mogu da stignu, u kome se mnogo vremena provodi u prevoznom sredstvu i blagoj nervozi, gde svi gledaju na sat, trube, pričaju telefonom i brzo hodaju... a ipak, Beograd je grad prijateljstva, grad gde ćete za izlazak uvek naći dobro društvo, gde su kafići i restorani uvek puni, a ljudi su puni duha i smeju se od srca...


I najvažnije, Beograd je grad gde i sam, i sa prijateljima možeš uvek lepo da jedeš i gde se za svakog može naći nešto po ukusu. Baš iz razloga što su svi užurbani i zauzeti, sve više Beogradjana dostavu vidi kao najbolje rešenje. Danas, takodje, svi brinu o svom zdravlju, pa je dostava kuvanih jela najbolje što možete da priuštite sebi, svojoj porodici i svojim prijateljima.


Recepti po ukusu Beograda


BNB ketering je firma sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u radu sa Beogradjanima. S obzirom da se od osnivanja ove firme 1983. godine pojedini recepti nisu menjali, a i dalje su najtraženiji, samo govori o tome koliko su ova jela ukusna, prijatna za sva čula i koliko Beogradjani znaju da procene kvalitet, iskustvo, ali i kuvanje s ljubavlju i pažnjom.


BNB ketering je želeo da vam olakša odluku pa smo napravili spisak naših najtraženijih jela. Pružamo vam mogućnost da se upoznate sa svakim od njih.


Srpska mućkalica

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Omiljeno tradicionalno jelo mnogih Beogradjana. Meso (svinjetina I teletina) se iseče na manje komade I proprži se. Meso se lepo posoli, pobiberi I doda se senf. Potom je meso potrebno izdinstati uz povremeno dolivanje vode. Luk očistiti, I u zagrejanom tiganju ga propržiti na malo ulja. Zatim se dodaju paprika I paradajz iseckani na kockice. Kada se sve sjedini dodaje se sitno iseckan peršun I malo vina. Po želji se može začiniti I ljutom tucanom paprikom ili ljutim papričicama, za one koji vole pikantno.


Ribić na kajmaku

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole


Ribić je deo teleće kolenice, I mnogima omiljeni deo junetine. Zbog strukture vlakana, na bilo koji način da se sprema, ovo meso je mekano i sočno. Idealan je izbor za decu, s obzirom da se lako žvaće I guta, bez obzira na to što spada u crveno meso. Ribić spreman na kajmaku je pravi gurmanski obrok za sve one koji zaista vole da uživaju u jelu. S ovim izborom sigurno nećete pogrešiti.

Pileća rolnica u fungi sosu


Iako vam možda na prvi pogled, ime ne izgleda poznato, pileće rolnice u fungi sosu su mnogima omiljeno jelo. Pileći file, sa šunkom, kačkavaljem I začinima, umotan u rolnice, mora biti ukusan. Uz sve to fungi sos podrazumeva šampinjone I šunku spremane na puteru, začinjene sirom, pavlakom, biberom I vegetom. Vaše je samo da otvorite slatko desertno belo vino I da uživate.


Pasulj – gurmanska pljeskavica


O pasulju nije potrebno mnogo govoriti. Najbolji je kada se kuva “na veliko”, a u BNB keteringu je to svakako slučaj, s obzirom na to da pasulja uvek može samo da zafali. Gurmanska pljeskavica uz pasulj je ustvari prilog, a ne obrnuto.


Spanać – pire krompir – pileći file


Ovaj trio je omiljen svoj deci, ali I odraslima. Pileći file sa roštilja, začinjen baš onoliko koliko treba, uz spanać I pire krompir, obezbedjuje sve što je potrebno da biste imali zdrav I izbalansiran obrok ali I dovoljno energije za celodnevne aktivnosti koje su pred vama.


Kupus sa junećim mesom


Meso je potrebno iseći na kocke, prodinstanti na mladom crnom luku, sa krupnije isečenom šargarepom, I dobro začiniti (paprika, so, biber, vegeta…). Kada meso promeni boju, dodaje se kupus isečen na komade. Nalije se voda, poklopi I kuva dok mirisi ne ispune celu kuhinju. Ovo je pretpostavljate jedan od recepata koji se nije nikad menjao a neće se ni menjati.


Kasapski đuveč


Još jedan recept koji podseća na nezaboravnu bakinu kuhinju. Svinjsko meso isečeno na kocke, proprženo dok ne dobije rumenu boju, ostaviti da se dinsta dok ne omekne. Potom se dodaje crni luk, šargarepa, sveža paprika, paradajz. Vrlo je važno svako jelo dobro začiniti, biber, so, aleva paprika… Potom se dodaje pirinač I krompir isečen na kriške. Kada se doda dovoljno vode, jelo se ostavi u rerni da se krčka dok višak vode ne ispari. Prijatno!


Gurmanski škembići

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Škembiće je potrebno spremati sa strpljenjem, priprema je duga I svaki ubrzan način pripreme ne daje željeni ukus. Škembiće je potrebno dobro očistiti, prokuvati u jednoj vodi koja se baca, I potom ih dugo bariti, neizbežno je nekoliko sati. Škembići se seku na rezance, tj. trake. Dodaju se izdinstanom luku, gde je prvo potrebno dodati šargarepu, paradajz, beli luk I začiniti. Kada se sve sjedini, jelo je potrebno zapržiti. Služi se toplo, I najbolje uz domaću lepinju.


Čuretina sa mlincima


Mlinci su pomalo zaboravljena kategorija testenine. Prave se lako, od pšeničnog brašna, soli I vode (ponekad jaja) I peku se u željenom obliku. Koriste se uvek sveži, a ukoliko se čuvaju na suvom, mogu trajati nekoliko dana. Idealni su kao prilog jelu I niti jedna industrijska testenina ne može zameniti ukus domaćih mlinaca. Ćuretina spremljena na roštilju, ukusno začinjena, uz domaće mlince kao prilog je nešto što se sigurno ne nalazi često na trpezi, ali kada se nadje svi budu oduševljeni.


Srneći gulaš - kačamak


Srneći gulaš zaista mora spremati neko sa dugogodišnjim iskustvom ukoliko želite da to bude pravi specijalitet. Meso je potrebno prvo iseći na krupnije kockice I ostaviti da odstoji u marinadi. Proprzi se crni I beli luk, doda se šargarepa, celer, I začini po ukusu. Potom se doda marinirano meso I nalije vodom I vinom, pa se dugo krčka uz povremeno mešanje.


Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, prava kombinacija začina ovde ne sme izostati, tu spadaju I ruzmarin, majčina dušica, malo kleke… A kako bi drugačije srneći gulaš bio savršen, nego uz fini, domaći kačamak. Prijatno!


Izbor kuvanih jela je uvek veliki – odluka je na vama


Meni u BNB keteringu se menja svaki dan. Na ovaj način uvek možete izabrati nešto novo I drugačije. S obzirom da je svakodnevni izbor 10 različitih kuvanih jela, budite sigurni da ćete pronaći nešto za sebe, ali I za svakog probirljivog člana vaše porodice ili prijatelja. Takodje, ukoliko vam se neko jelo posebno dopadne, meni se periodično ponavlja pa nećete ostati uskraćeni za omiljene ukuse.



Pročitajte još:

23.08.2017

Kruška

Ovi sočni plodovi obiluju vitaminima i mineralima što ih čini nezaobilaznom namirnicom u jesenjim danima...Kruške se često preporučuju kao voće koje sadrži veliku količinu vlakana. Sok od krušaka može... Detaljnije

23.08.2017

Zašto petkom ne večeravam?

Petak je napokon!Obožavam petak! Dolazi vikend, sutra spavam koliko želim, i ne razmišljam o ručku za danas. Tradicionalno sa kolegama naručujem gotova jela iz BNB keteringa. Čorbica, glavno je... Detaljnije

22.08.2017

Važno je sebi znati ugoditi

Važno je sebi znati ugoditiPetak je dan za sve one koji vole uveče da uživaju uz dobru muziku, veselo društvo, ukusnu hranu i piće. Danas se smatra da je ovo dan za mlade, za život i uživanje, ... Detaljnije

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.