Naše usluge

011/322 6029
063/388 474

DANAS NA MENIJU
ȍetvrtak 04. Jun 2020

GLAVNA 


 1. Bečki kupus - krmenadla
 2. Sote u belom vinu
 3. Čorbast pasulj
 4. Pekarski krompir - domaća dimljena kobasica
 5. Punjene paprike - pire krompir
 6. Spanać - pire krompir - pileći file Parisien
 7. Posni obrok
 8. Vegetarijanski obrok
 9. Veganski obrok
 10. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA - 400 rsd

 • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
 • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
 • Vešalica u lepinji + prilog + salata
 • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
 • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
 • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE - 400 rsd

 1. Rukola + charry obrok salata
 2. Cezar obrok salata
 3. Grčka obrok salata
 4. Capreze obrok salata
 5. Tuna obrok salata
 6. Vegetarijanska obrok salata 


SUPE I ČORBE - 180 rsd

 1. Teleća čorba
 2. Paradajz čorba
 3. Pileća supa

SALATE
 1. Zelena salata
 2. Kupus salata
 3. Vitaminska salata
 4. Mešana salataDESERT
 1. Palačinke (razne)             100 rsd
 2. Palačinke "Nutella"          140 rsd
 3. Pita sa jabukama.            100rsd
 4. Pita sa višnjama.              120 rsd


BNB KETERING BEOGRAD - USLUGE KETERINGA I DOSTAVE HRANE I KUVANIH JELA


Ketering za poslovne prezentacije


Ketering za poslovne prezentacije


Bnb ketering Vam stoji na raspolaganju sa raznovrsnom internacionalnom kuhinjom, hranom i pićem kao i sa vrhunskom uslugom kada su u pitanju poslovni sastanci, team-bilding, sekcije, konferencije za štampu.... (saznaj više...)


Ketering za svadbe


ketering za svadbe


Odabrali ste svog životnog partnera, još Vam samo preostaje da pozovete Bnb ketering i izaberete jedan od mnogih Menu-a, koje će biti posluženo gde Vam odgovara. (saznaj više...)


Ketering za dečije rođendane


Ketering za dečije rođendane


Bnb ketering Vam takođe pruža mogućnost poručivanja hrane i pića, bilo u igriaonici ili gde god vi poželite,  za dečije rođendane. Široki asortiman vrhuskih svetskih specijaliteta će sa sigurnošću oduševiti naše mališane. (saznaj više...)


Ketering za vrtiće i škole


U BNB keteringu smo prepoznali značaj pravilne ishrane dece i u svoju ponudu uvrstili i uslugu keteringa za vrtiće i škole. Jelovnik u vrtićima mora biti prilagođen potrebama dece. (saznaj više...)


Švedski sto


Švedski sto


Vrsta skandinavskog obroka koji se sastoji od više raznih namirnica na stolu, a ime je dobio jer je poreklom iz Švedske. To je obično posluženje, gde gosti mogu da konzumiraju niz jela po izboru i bez ograničenja količine, smao jedan poziv Vas odvaja od vrhusko kvalitetne hrane naših kuvara. (saznaj više...)


Hladno topli bifei Hladno topli bifei se organizuju povodom raznih svečanosti, kulturnih i sportskih događaja, kada je potrebno poslužiti veći broj zvanica. Svečani hladno topli bifei se pripremaju isključivo po porudžbini. Kada se s poručiocem utvrde svi detalji, radi se priprema za tačno dogovoreno vreme.

Samo posluživanje iziskuje manje radne snage odnosno uslužnog osobolja. Takođe prednosti ovog načina usluživanja su što se ne mora voditi računa o rasporedu gostiju, gde ko sedi ili važnosti i rangu zvanica.

Sa poručiocem usluge, zajedno pravimo plan, a nama je da odradimo sve ostale poslove, uređivanje prostorije, priprema bife stola, obezbeđivanje potrebnog inventara, tanjira, pribora za jelo, čaša, pepeljare, salvete, cvetnu dekoraciju... (saznaj više...)


Ketering za žurke i privatne proslave


Ketering za žurke i privatne proslave


Slavite nešto ? Tu smo da za vas, u svakom trenutku, pripremimo slane i slatke zalogaje, koji će, sigurni smo, svako slavlje učiniti "ukusnijim". (saznaj više...)


Ketering za krsne slave


Ketering za krsne slave


Slava je Sveti čin, gde sve mora da bude perfekto, tu smo da za Vas, učinimo da Vaša, posna ili mrsna Slava, bude zapamćena po raznolikim i vrhuskim zalogajima Bnb Keteringa. (saznaj više...)


Kokteli


Kokteli


Koktel party je svečani prijem, koji najčešće priređuju državnici, diplomate, direktori kompanija, poslovni ljudi, povodom nekih važnih događaja, nacionalnih praznika, sklapanja ugovora, otvaranja izložbi, promocija proizvoda...

 To je okupljanje većeg broja ljudi, sa ciljem njihovog međusobnog viđenja, upoznavanja i razgovora u kraćem vremenskom periodu, jer je maksimalno trajanje koktela 120 minuta. Bnb Ketering Vam stoji na raspolaganju i sugestijama za sve vrste Koktela. (saznaj više...)


Ketering za svečane prijeme


Ketering za svečane prijeme


Ukoliko Vi ili Vaša kompanija želite da ugostite Vama važne goste, poslovne partnere, sve ćemo učiniti da se Vaši gosti sa Vašim društvom i našom hranom i uslugom osećaju posebnim. (saznaj više...)


Iznajmljivanje osoblja


Iznajmljivanje osoblja


Takođe, nudimo iznajmljivanje osoblja koji su eksperti u svom poslu, čije vrline čine da budu jedni od najboljih sa naših prostora. (saznaj više...)

Organizacija događaja i restoran za proslaveUkoliko vas uskoro očekuje proslava rođendana, krštenja ili neka korporativna proslava (90 sedećih mesta), a još uvek niste pronašli odgovarajući prostor, možemo vam pomoći. Naše višegodišnje iskustvo garancija je da će organizacija događa koju planirate proći bez problema i da ćete i vi moći da se opustite i uživate. (saznaj više...)