Zima puna praznika uz BNB ketering

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
petak 22. Oct 2021

--newsletter--

GLAVNA JELA
  1. Grašak sa svinjskim mesom
  2. Punjene paprike - pire krompir
  3. Čorbast pasulj
  4. Svinjski gulaš sa testeninom
  5. Sladak kupus sa mesom
  6. Pileći file parizijen - pire krompir
  7. Posni obrok
  8. Vegetarijanski obrok
  9. Veganski obrok
  10. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA od 450 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE od 450 rsd

  1. Rukola + cherry obrok salata
  2. Grčka obrok salata
  3. Cezar obrok salata
  4. Obrok salata sa mariniranom piletinom i indijskim orahom
  5. Tuna obrok salata
  6. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--


SUPE I ČORBE - 220 rsd

  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba

SALATE
  1. Kupus salata
  2. Vitaminska salata
  3. Mešana salata



DESERT
  1. Palačinke  krem / džem   150 rsd
  2. Palačinke sa orasima      175 rsd
  3. Pita sa jabukama.            125 rsd
  4. Pita sa višnjama.              125 rsd


--newsletter--

Zima puna praznika uz BNB ketering

Deo praznika je prošao. Deo praznika nas tek očekuje. Ova naša Nova godina, pa još nekoliko slava, i onda nam brzo stiže proleće. Zima je uvek poznata po tome da se lepo i poprilično jede, da se mnogo smeje i raduje, dugoročno se planira i donose se velike odluke. Sneg je najmladje ipak obradovao ove godine. Nekoliko dana su svuda letele grudve, svaka uzbrdica bila je išarana tragovima sanki a Sneško Belić je posetio skoro sva dvorišta i parkove. Deda Mraz je obradovao one koji u njega veruju a bili su dobri u staroj godini.


U našoj maloj firmi praznovanje je prošlo i petak je dočekan radno. I dočekalo nas je mnogo posla i obaveza koje su se nakupile. Lenka, Toni i Rastko nisu ni stigli da uživo jedno drugom čestitaju Božić. Ipak, ručak je, kao i svakog petka planiran i njih troje su svoje zadatke definisali tako da pauza bude u tačno dogovoreno vreme.

Zima puna praznika uz BNB ketering

Kad Lenka bira MENI


Lenka je odlučila da ovoga petka učestvuje u izboru hrane. Odlučila je da umeša prstiće i pozvala je glavnog organizatora.

Lenka: „Toni, Hristos se rodi.“

Toni: „Vaistinu se rodi, da si živa i zdrava, i dečka dobrog da nadješ.“

Lenka: „Ove godine su mi svi to poželeli. Osećam se kao da negde kasnim. Ali hvala, biće valjda i to. Nego, glavni razlog mog pozivanja je ručak za danas.“

Toni: „Ništa ne brini, planirali smo BNB.“

Lenka: „Ne sumnjam da jeste, ali ja bih volela da čujem meni za danas koji se nudi. Ja ne mogu da jedem ništa što liči na pečenje – bilo koje, rusku salatu i sve slične salate, nikakve slane rolate i tortice, i još se nisam oporavila od dimljenog šarana i prebranca. Hoću nešto obično, nešto što se ne služi za ove dane praznika. I verovao ili ne, ja ne želim kolač danas. Preterala sam sa slatkišima. Mama je odlučila da napravi baš sve što volim, pa ajd sad ti probaj da ne probaš od svega. Uh. Jel može?“

Toni: „Evo listam ponudu za danas, i mogu da ti ponudim grašak sa mesom ili musaku sa pavlakom. Ne verujem da si to jela ovih dana...“

Lenka: „Grašak je bio u ruskoj salati, tako da to ne može. Musaka sa pavlakom odlično zvuči. I pileću čorbicu bih.“

Toni: „Sad ću da proverim sa Raletom da li se slaže sa tvojim izborom i naručujem. Čekamo te u dogovoreno vreme.“


MENI 2


I Rastko se složio sa predlogom menija za danas, i to u potpunosti:


  • pileća čorbica,
  • grašak sa mesom,
  • kupus salata,
  • bez kolača.

Zima puna praznika uz BNB ketering

Sreća pa u BNB keteringu postoji mogućnost naručivanja menija sa ili bez kolača, čorbice... ko kako voli i želi. Prvi put je u našoj maloj firmi naručen MENI 2 umesto MENIJA 3. S obzirom da smo stalne mušterije i da nas u BNB-ju gotovo svi već poznaju, Toni je morao da objasni da smo dobro i zdravo, ali da su praznici učinili svoje. I dobro se ismejao činjenici da nas već toliko poznaju. Sledeći petak se svakako vraćamo na staro. Lenka petak uglavnom bez slatkiša i ne računa.




Pročitajte još:

22.08.2017

Kako izabrati ketering za svadbe?

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u res... Detaljnije

22.08.2017

Zaboravljeni recepti

Zaboravljeni receptiSigurno je da svaka mlada devojka koja se po prvi put nalazi, tj. snalazi u kuhinji priželjkuje mali kuvar u kome se nalaze sve tajne kulinarstva, sve začkoljice i „podrazume... Detaljnije

22.08.2017

Nova godina je radost

Nova godina je radostIdeja o proslavi Nove godine se neverovatnom brzinom proširila po kolektivu, i apsolutno svi su bili oduševljeni. Praznično raspoloženje se uvuklo u svaki kutak na&s... Detaljnije