Petak je dan za druženje

011/322 6029
063/388 474

DANAS NA MENIJU
utorak 19. Feb 2019

--newsletter--

GLAVNA JELA


  1. Ćevapi - pomfrit
  2. Gulaš sa testeninom
  3. Pileći file - fino varivo - pire krompir - jaje na oko
  4. Podvarak - dimljena kobasica 
  5. Sarma - pire krompir 
  6. Vojnički pasulj sa mesom 
  7. Posni obrok
  8. Vegetarijanski obrok

  9. Veganski obrok

  10. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA - 400 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE - 400 rsd

  1. Rukola + charry obrok salata
  2. Cezar obrok salata
  3. Grčka obrok salata
  4. Capreze obrok salata
  5. Tuna obrok salata
  6. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--


SUPE I ČORBE - 180 rsd

  1. Teleća čorba
  2. Paradajz čorba



SALATE
  1. Cvekla salata
  2. Turšija salata
  3. Zelena salata
  4. Kupus salata
  5. Vitaminska salata
  6. Mešana salata



DESERT
  1. Palačinke (razne)             100 rsd
  2. Palačinke "Nutella"          140 rsd
  3. Pita sa jabukama.            100rsd
  4. Pita sa višnjama.              120 rsd


--newsletter--

Za sve one koji ne rade vikendom, petak je svakako najbolji dan u nedelji. Imate utisak da ima vremena za sve, dva čitava dana odmora su pred vama, završite sa poslom i puni elana možete da planirate predstojeći vikend. U našoj maloj firmi petak služi da se završi sve ono što je hitno, da se pripremi sve ono što je neophodno za narednu nedelju, ali i da se kolektiv malo opusti pred kraj radnog vremena, da se bolje upozna, razmeni utiske... a za malu, ali odabranu grupu ljudi, petak je dan kad je ručak centar dešavanja, povod za druženje, i uvek razlog za osmeh.


MENI za ovaj petak


Lenka: „Uh što volim petak i BNB ketering. Jedva sam čekala da vidim šta ste naručili za danas, posebno koji je slatkiš.“

Toni: „Iako bismo trebali da klopamo neki fit meni zbog prestojeće Nove godine, odela i haljina u koje nisam siguran da možemo da udjemo, odlučili smo se za:

   

  1.     teleću čorbu,
  2.     pekarski krompir – gurmanski djevrek na kajmaku,
  3.     vitaminsku salatu i
  4.     baklavu od suvih šljiva i oraha.“


Petak je dan za druženje


Rale: „Ovo je više nego ukusno, a i kolač je odličan. Iako bi Leni sad rekla da joj nedostaje pita sa višnjama. Nego, kad si već pomenuo Novu godinu, pominjao je šef Ujka Fester da bismo mogli da organizujemo druženje i proslavu poslednji petak pred Novu godinu, ovde u prostorijama, ako bi se složio ceo kolektiv. Po mom mišljenju to je super ideja. Mogli bismo da se ponudimo da organizujemo klopu? Koliko znam BNB ketering pruža takvu mogućnost?“


Petak je dan za druženje


 Kako je lako organizovati proslavu


Šef je napokon shvatio značaj druženja i medjusobnog poverenja u kolektivu i odlučio da poradi na tome. Ideja o zajedničkoj proslavi Nove godine se proširila kolektivom i velika većina zaposlenih je zainteresovana. Svi bi zaista voleli da u proslavu bude uključena i hrana kao i piće. S obzirom da je petak radni dan i da je proslava planirana posle radnog vremena, idealno rešenje za organizovanje hrane je svakako naručivanje. BNB ketering pruža mogućnost dogovora, pripreme jela u tačno dogovoreno vreme, za tačno određen broj osoba, kao i mogućnost iznajmljivanja osoblja a sve u zavisnosti od potreba i želja.


Lenka: „Ja ne sumnjam da je Ujka Fester planirao nas troje za organizaciju hrane, ovih dana će biti održan sastanak celog kolektiva za detalje, i bilo bi idealno da se tada napravi spisak onih koji su voljni da prisustvuju.“

Toni: „Divno, ja se već radujem. Organizovanje bilo čega što ima veze sa hranom je moj omiljeni hobi. Ja ću se sve raspitati, a pouzdano znam da postoji mogućnost dogovora sa njima. Ako se sećate prvog rodjendana mog zvrka i hrane koja je onda bila, znate da nema greške. Ja sam to već ispitao.“

Rale: „Znao sam da svu onu hranu niste mogli sami da spremite. A ti sve ideš okolo i pričaš kako ti je žena sjajna domaćica. I ja još poverovah, pa se sve divim dok jedem, a ono spremali pravi majstori.“

Toni: „E moj Rale, pa zašto da je mučim kada postoji mnogo lakši način. Mnogo mi se dopada ova ideja. Nadam se samo da neću da zaboravim. Znate da imam običaj.“

Lenka kroz osmeh: „Znamo Toni, ne brini, biću ja tu da te podsećam svaki dan, a i sledećeg petka kad nam budeš naručivao ručak setićeš se sigurno.“



Pročitajte još:

22.08.2017

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Kuvana jela koja Beograđani najviše voleBeograd je živ i brz grad, u kome svi uglavnom žure a ništa ne mogu da stignu, u kome se mnogo vremena provodi u prevoznom sredstvu i blagoj nervo... Detaljnije

23.08.2017

Moje prve Ličke pole

Zvrrrr...Rastko: „Gde si Lenka-friday, zoveš samo kad je petak, mogu kalendar po tebi da podešavam?“Ja: „Pa nije baš tako, zvala sam te i u sredu. Jeste da mi je... Detaljnije

22.08.2017

Kako izabrati ketering za svadbe?

Iako će se za svaku svadbu reći da je to „mladin dan“, budite sigurni da će pored mladine venčanice i ocene muzicara sve oči biti uprte u hranu i celokupno posluženje. Većina gostiju u res... Detaljnije