Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

011/322 6029
069/244 2442

063/388 474 (događaji, proslave, kokteli...)

DANAS NA MENIJU
ȍetvrtak 03. Dec 2020

--newsletter--

GLAVNA JELA


  1. Grašak sa mesom
  2. Špikovana svinjska plećka - pire krompir
  3. Čorbast pasulj
  4. Leskovačka mućkalica - pire krompir
  5. Musaka od pohovanih tikvica
  6. Pileći file Parizijen - mix povrća
  7. Posni obrok
  8. Vegetarijanski obrok
  9. Veganski obrok
  10. Fit menu (pileći file + mix barenog povrća)


STALNA PONUDA - 400 rsd

  • Domaća dimljena kobasica u lepinji + prilog + salata
  • Gurmanska pljeskavica u lepinji + prilog + salata
  • Vešalica u lepinji + prilog + salata
  • Bečka šnicla u lepinji + prilog + salata
  • Pohovano pileće belo meso u lepinji + prilog + salata
  • Jermenska pljeskavica u lepinji + prilog + salata


OBROK SALATE - 400 rsd

  1. Rukola + charry obrok salata
  2. Cezar obrok salata
  3. Grčka obrok salata
  4. Capreze obrok salata
  5. Tuna obrok salata
  6. Vegetarijanska obrok salata 

--desnakolona--


SUPE I ČORBE - 180 rsd

  1. Teleća čorba
  2. Riblja čorba
  3. Paradajz čorba

SALATE
  1. Zelena salata
  2. Kupus salata
  3. Vitaminska salata
  4. Mešana salata



DESERT
  1. Palačinke  krem / džem   150 rsd
  2. Palačinke sa orasima      175 rsd
  3. Pita sa jabukama.            125 rsd
  4. Pita sa višnjama.              125 rsd


--newsletter--

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Beograd je živ i brz grad, u kome svi uglavnom žure a ništa ne mogu da stignu, u kome se mnogo vremena provodi u prevoznom sredstvu i blagoj nervozi, gde svi gledaju na sat, trube, pričaju telefonom i brzo hodaju... a ipak, Beograd je grad prijateljstva, grad gde ćete za izlazak uvek naći dobro društvo, gde su kafići i restorani uvek puni, a ljudi su puni duha i smeju se od srca...


I najvažnije, Beograd je grad gde i sam, i sa prijateljima možeš uvek lepo da jedeš i gde se za svakog može naći nešto po ukusu. Baš iz razloga što su svi užurbani i zauzeti, sve više Beogradjana dostavu vidi kao najbolje rešenje. Danas, takodje, svi brinu o svom zdravlju, pa je dostava kuvanih jela najbolje što možete da priuštite sebi, svojoj porodici i svojim prijateljima.


Recepti po ukusu Beograda


BNB ketering je firma sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u radu sa Beogradjanima. S obzirom da se od osnivanja ove firme 1983. godine pojedini recepti nisu menjali, a i dalje su najtraženiji, samo govori o tome koliko su ova jela ukusna, prijatna za sva čula i koliko Beogradjani znaju da procene kvalitet, iskustvo, ali i kuvanje s ljubavlju i pažnjom.


BNB ketering je želeo da vam olakša odluku pa smo napravili spisak naših najtraženijih jela. Pružamo vam mogućnost da se upoznate sa svakim od njih.


Srpska mućkalica

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Omiljeno tradicionalno jelo mnogih Beogradjana. Meso (svinjetina I teletina) se iseče na manje komade I proprži se. Meso se lepo posoli, pobiberi I doda se senf. Potom je meso potrebno izdinstati uz povremeno dolivanje vode. Luk očistiti, I u zagrejanom tiganju ga propržiti na malo ulja. Zatim se dodaju paprika I paradajz iseckani na kockice. Kada se sve sjedini dodaje se sitno iseckan peršun I malo vina. Po želji se može začiniti I ljutom tucanom paprikom ili ljutim papričicama, za one koji vole pikantno.


Ribić na kajmaku

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole


Ribić je deo teleće kolenice, I mnogima omiljeni deo junetine. Zbog strukture vlakana, na bilo koji način da se sprema, ovo meso je mekano i sočno. Idealan je izbor za decu, s obzirom da se lako žvaće I guta, bez obzira na to što spada u crveno meso. Ribić spreman na kajmaku je pravi gurmanski obrok za sve one koji zaista vole da uživaju u jelu. S ovim izborom sigurno nećete pogrešiti.

Pileća rolnica u fungi sosu


Iako vam možda na prvi pogled, ime ne izgleda poznato, pileće rolnice u fungi sosu su mnogima omiljeno jelo. Pileći file, sa šunkom, kačkavaljem I začinima, umotan u rolnice, mora biti ukusan. Uz sve to fungi sos podrazumeva šampinjone I šunku spremane na puteru, začinjene sirom, pavlakom, biberom I vegetom. Vaše je samo da otvorite slatko desertno belo vino I da uživate.


Pasulj – gurmanska pljeskavica


O pasulju nije potrebno mnogo govoriti. Najbolji je kada se kuva “na veliko”, a u BNB keteringu je to svakako slučaj, s obzirom na to da pasulja uvek može samo da zafali. Gurmanska pljeskavica uz pasulj je ustvari prilog, a ne obrnuto.


Spanać – pire krompir – pileći file


Ovaj trio je omiljen svoj deci, ali I odraslima. Pileći file sa roštilja, začinjen baš onoliko koliko treba, uz spanać I pire krompir, obezbedjuje sve što je potrebno da biste imali zdrav I izbalansiran obrok ali I dovoljno energije za celodnevne aktivnosti koje su pred vama.


Kupus sa junećim mesom


Meso je potrebno iseći na kocke, prodinstanti na mladom crnom luku, sa krupnije isečenom šargarepom, I dobro začiniti (paprika, so, biber, vegeta…). Kada meso promeni boju, dodaje se kupus isečen na komade. Nalije se voda, poklopi I kuva dok mirisi ne ispune celu kuhinju. Ovo je pretpostavljate jedan od recepata koji se nije nikad menjao a neće se ni menjati.


Kasapski đuveč


Još jedan recept koji podseća na nezaboravnu bakinu kuhinju. Svinjsko meso isečeno na kocke, proprženo dok ne dobije rumenu boju, ostaviti da se dinsta dok ne omekne. Potom se dodaje crni luk, šargarepa, sveža paprika, paradajz. Vrlo je važno svako jelo dobro začiniti, biber, so, aleva paprika… Potom se dodaje pirinač I krompir isečen na kriške. Kada se doda dovoljno vode, jelo se ostavi u rerni da se krčka dok višak vode ne ispari. Prijatno!


Gurmanski škembići

Kuvana jela koja Beograđani najviše vole

Škembiće je potrebno spremati sa strpljenjem, priprema je duga I svaki ubrzan način pripreme ne daje željeni ukus. Škembiće je potrebno dobro očistiti, prokuvati u jednoj vodi koja se baca, I potom ih dugo bariti, neizbežno je nekoliko sati. Škembići se seku na rezance, tj. trake. Dodaju se izdinstanom luku, gde je prvo potrebno dodati šargarepu, paradajz, beli luk I začiniti. Kada se sve sjedini, jelo je potrebno zapržiti. Služi se toplo, I najbolje uz domaću lepinju.


Čuretina sa mlincima


Mlinci su pomalo zaboravljena kategorija testenine. Prave se lako, od pšeničnog brašna, soli I vode (ponekad jaja) I peku se u željenom obliku. Koriste se uvek sveži, a ukoliko se čuvaju na suvom, mogu trajati nekoliko dana. Idealni su kao prilog jelu I niti jedna industrijska testenina ne može zameniti ukus domaćih mlinaca. Ćuretina spremljena na roštilju, ukusno začinjena, uz domaće mlince kao prilog je nešto što se sigurno ne nalazi često na trpezi, ali kada se nadje svi budu oduševljeni.


Srneći gulaš - kačamak


Srneći gulaš zaista mora spremati neko sa dugogodišnjim iskustvom ukoliko želite da to bude pravi specijalitet. Meso je potrebno prvo iseći na krupnije kockice I ostaviti da odstoji u marinadi. Proprzi se crni I beli luk, doda se šargarepa, celer, I začini po ukusu. Potom se doda marinirano meso I nalije vodom I vinom, pa se dugo krčka uz povremeno mešanje.


Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, prava kombinacija začina ovde ne sme izostati, tu spadaju I ruzmarin, majčina dušica, malo kleke… A kako bi drugačije srneći gulaš bio savršen, nego uz fini, domaći kačamak. Prijatno!


Izbor kuvanih jela je uvek veliki – odluka je na vama


Meni u BNB keteringu se menja svaki dan. Na ovaj način uvek možete izabrati nešto novo I drugačije. S obzirom da je svakodnevni izbor 10 različitih kuvanih jela, budite sigurni da ćete pronaći nešto za sebe, ali I za svakog probirljivog člana vaše porodice ili prijatelja. Takodje, ukoliko vam se neko jelo posebno dopadne, meni se periodično ponavlja pa nećete ostati uskraćeni za omiljene ukuse.



Pročitajte još:

22.08.2017

Neke promene su dobre

Neke promene su dobreBez obzira koliko vodili računa o zdravom zivotu, zdravim navikama, trenirali, svaki organizam traži odušak, opuštanje i promenu. I svako od nas voli da se počasti u... Detaljnije

22.08.2017

Zaboravljeni recepti

Zaboravljeni receptiSigurno je da svaka mlada devojka koja se po prvi put nalazi, tj. snalazi u kuhinji priželjkuje mali kuvar u kome se nalaze sve tajne kulinarstva, sve začkoljice i „podrazume... Detaljnije

22.08.2017

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivu

Kako steći i održati poverenje u poslovnom kolektivuDobar kolektiv u kome vlada poverenje, saosećajnost, zajednička želja za uspehom i pozitivnim rezultatima je ono čemu bi trebalo da teži svaka firma... Detaljnije